Utopia
Etusivu
Hevoset
Kasvatus
Toiminta
@
Ulkoasun © M Layouts
Kuva © Tiia T.
Tämä on virtuaalitalli

Tervetuloa

Utopia on vuoden 2012 huhtikuussa perustettu virtuaalitalli, josta löytyy monenrotuista hevosta ja ponia. Utopia ei varsinaisesti sijaitse missään ihmisten tuntemassa maassa, mutta meillä on siitä huolimatta upeat maastot ja maisemat. Tallissamme on rajattomasti tilaa omistajan hevosille ja työntekijöitä riittää tietysti joka sormelle.

Rotuvalikoima on melko monipuolinen, sillä en osannut tallia perustaessani päättää vain yhtä tai kahta rotua, joita haluan täällä pitää ja kasvattaa. Matkan varrella rotuvalikoima on ehtinyt jo jonkin verran muuttua, mutta tällä hetkellä valtaa pitävät lännenratsastukseen soveltuvat rodut sekä welsh part bredit.

Tallin toiminta painottuu pääasiassa kasvatustoimintaan, vaikka kasvatteja melko harvakseen syntyykin. Kasvatustoiminnasta voit lukea lisää kasvatussivulta. Kilpailuja järjestämme lähinnä westernkilpailujen ja näyttelyiden muodossa, näistä lisää toimintasivulla.

Sen pidemmittä puheitta päästän teidät tutustumaan talliin. Hevosia saa rapsutella mielin määrin ja risut sekä ruusut voi toimittaa omistajalle sähköpostitse. Muistathan piipahtaa myös linkkilistallamme mainituissa talleissa!

Terveisin, Meow (VRL-10122, CAR)Linkkilista

Avenge
Blackmoor
Koston Suomenhevoset
Mewian Welsh

Hurmajärven Kartano
Ionic
Latun Talli
Miian virtuaalihevoset
PKK
VRL
Westernjaos
WRJ:n laatuarvostelu