Tuontitalli

< Takaisin hevoslistaukseen

Rosewood Nox xx


© Miia 2017

NIMIRosewood Nox OMISTAJAMeow (VRL-10122)
ROTU, SKP.englantilainen täysiverinen, ori KASVATTAJA Anthony Rosewood evm
VÄRI, SÄKÄmustankimo, 167cm PAINOTUSyleispainotus
SYNTYNYT29.12.2014 (3v. 29.03.2015) KOULUTUSTASOVaativa B / 130cm
REKISTERINUMEROVH15-000-0000

Rosewood Nox on laukkahevosvanhemmista, mutta myyty suoraan ratsuksi vanhempien huonon menestyksen vuoksi. Nox on hyvin näppärä kouluratsu ja siltä löytyy kipinää myös esteille - raukkaparka on vaan sen verran tohelo, ettei sen lahjat riitä aivan korkeimpiin luokkiin. Orin keskittymiskyky on kuitenkin kouluaitojen sisäpuolella parhaimmillaan ja se nauttii siellä saamastaan huomiosta. Nox on nopea oppimaan ja se yrittää aina parhaansa mukaan miellyttää ratsastajaansa.

Sukutaulu

I. Leave It Be
xx, rnkm, 165cm, evm
II. Let It Be
xx, mrn, 169cm, evm
IE. White Lies
xx, mkm, 160cm, evm
E. Rosewood Miracle
xx, rt, 156cm, evm
EI. O.C. Augustus
xx, rn, 167cm, evm
EE. Rosewood Sunrise
xx, rt, 155cm, evm

Isä Leave It Be on komea ruunikonkimo ori, joka kilpaili neli- ja viisivuotiskautensa laukoissa menestymättä kuitenkaan sen kummemmin. Epäonnistuneen laukkauran jälkeen se siirrettiin risuesteille, joissa se menestyi piirun verran paremmin ja pääsi myös hieman vaikuttamaan jalostuksessa.

Emä Rosewood Miracle on kaunis rautias tamma, joka on lähinnä oloneuvoksena kasvattajallaan. Tamma kilpaili yhden kauden verran laukkaradoilla, minkä jälkeen se siirrettiin suoraan jalostuskäyttöön parempien menestyjien viedessä tilaa kisalistoilla. Miracle on varsonut kolmesti periyttäen varsoilleen kuuliaista luonnetta vaikka muille jakaa.


Jälkeläiset

Kilpailut

PKK-näyttelyt
01.10.2017 - Zen, BIS2/EO-sert, tuom. Pölhö
"Etunojainen, takajalat hieman avoinna. Pehmeä väritystekniikka."

Päiväkirja

16.06.2015
Rosewood Nox saapui tänään ensimmäisen hevoslastin mukana Amerikasta, jossa se asusti tähän asti kasvattajallaan. Anthony Rosewood on kuuluisa laukkahevospiireissä, mutta Nox on valitettavan epäonnistuneista vanhemmista tehtailtu suoraan ratsuksi. Nox pääsee meillä kilpailemaan koulussa ja esteillä, ja myöhemmin se pääsee myös jalostuskäyttöön.

01.10.2017
Kauanhan siinä meni, että päästiin Noxin kanssa siihen pisteeseen, että sen kehtasi viedä jonnekin näytille. Heti ensimmäisissä näyttelyissä kuitenkin tärppäsi ja tuloksena oli BIS2 EO-sertin kera! Ori käyttäytyi varsin nätisti vaikkei oikein tajunnutkaan mitä oli tapahtumassa.

Nämä ovat virtuaalihevosia | These are sim-game horses | Virtuaalihevonen
Kaiken © Meow, ellei toisin mainita | Tausta © Meow_ & twister CC-BY-NC-SA