Tuontitalli

< Takaisin hevoslistaukseen

Rockwell Pixie xx


© Miia 2017

NIMIRockwell Pixie OMISTAJAMeow (VRL-10122)
ROTU, SKP.englantilainen täysiverinen, tamma KASVATTAJA Rockwell Acres evm
VÄRI, SÄKÄtummanpunarautias, 156cm PAINOTUSyleispainotus
SYNTYNYT21.09.2014 (4v. 21.01.2015) KOULUTUSTASOHelppo A / 150cm
REKISTERINUMEROVH5-000-0000

Rockwell Pixie on herkkä tamma, jota saa käsitellä silkkihansikkain. Herkän luonteensa vuoksi se ei menestynyt laukkapiireissä, mutta uudelleenkoulutuksen jälkeen se on pärjännyt mainiosti kouluratsastuksessa ja esteillä, joista jälkimmäinen on sen lempipuuhaa syömisen lisäksi. Kouluratsastus on vähän turhan tarkkaa, mutta Pixie tykkää painella täysillä esteiden välillä jos ratsastaja vähän vauhdittaa menoa.

Sukutaulu

I. Shall I Stay
xx, prt, 165cm, evm
II. Just Try Me
xx, tprt, 169cm, evm
IE. Should I Go
xx, rt, 160cm, evm
E. Rockwell Fallout
xx, mrn, 156cm, evm
EI. Fire In The Hole
xx, rn, 167cm, evm
EE. Rockwell Dina
xx, m, 155cm, evm

Isä Shall I Stay on komea punarautias ori, jonka vauhdikasta menoa laukkaradalla on ilo katsella. Ori on sijoittunut monissa isoissa kilpailuissa saavuttaen muhkeat palkintosummat ja sen statistiikat ovat varsin kelvolliset. Jalostusorina tämä otus ei ole päässyt isommin vaikuttamaan, mutta on sillä jokunen jälkeläinen maailmalla sukua jatkamassa.

Emä Rockwell Fallout on kaunis mustanruunikko tamma, jolla on kipinää silmäkulmassa vaikka muille jakaa. Tamma kilpaili aikoinaan laukkaradoilla vain yhden kauden verran ja siirtyi muutaman sijoituksen jälkeen jalostuskäyttöön. Tammalla on tällä hetkellä viisi jälkeläistä, joista yksikään ei ole menestynyt radoilla erityisen hyvin.


Jälkeläiset

Kilpailut

PKK-näyttelyt
01.10.2017 - Zen, BIS1/KTK-sert, tuom. Pölhö

Päiväkirja

16.06.2015
Rockwell Pixie saapui tänään ensimmäisen hevoslastin mukana suoraan suuresta Amerikasta, jossa se kilpailu nelivuotiskauden verran laukkakilpailuissa huonolla menestyksellä. Nyttemmin se on päässyt rataesteiden makuun ja meillä se pääsee näissä kinkereissä kilpailemaankin. Myöhemmin tiedossa on myös jalostusura.

01.10.2017
Pixie pääsi tänään näyttelyihin! Pitkäänhän tässä meni, että kehdattiin jonnekin lähteä, mutta tulos oli kyllä vaivan arvoinen. Tamma ponnahti suoraan BIS-kehään ja sieltä saatiin kotiinviemisiksi BIS1 ja KTK-sert! Tällä tuloksella pyritään piakkoin jo kantakirjaan, ja jälkeläissuunnitelmiakin on jo tulilla. Kisaura vielä käyntiin niin johan on huippumamma talossa.

Nämä ovat virtuaalihevosia | These are sim-game horses | Virtuaalihevonen
Kaiken © Meow, ellei toisin mainita | Tausta © Meow_ & twister CC-BY-NC-SA