Myyn ravitalli

Etusivu Suomenhevoset Kasvatus @

Myyn ravitallin kasvatustoiminta ei ole vielä päässyt ollenkaan vauhtiin, sillä tallikin on perustettu vasta vähän aikaa sitten. Tallimme hevoset eivät myöskään ole keränneet vielä vaadittavaa menestystä, jotta kehtaisimme pieniä suomenhevosia alkaa kasvattamaan. Tulevaisuudessa tarkoituksena on kuitenkin kierrättää hevosia raviradoilla, jossa ne toivottavasti keräävät riittävästi menestystä päästäkseen jalostushevosiksi.

Jalostushevosiltamme vaadimme vähintään hieman kilpailumenestystä, jotta ne pääsevät maistamaan jalostushevosten elämää. Haluamme, että hevosemme periyttävät juoksijanlahjojaan jälkipolvilleen, joten parhaimmat tulokset luonnollisesti saadaan hevosista, jotka ovat itsekin juosseet oman osansa. Lisäksi niitä voittorahoja kaivataan, jotta meillä on varaa hevosia kasvattaa.

Myyntiehdot ovat simppelit:
1. Kasvattien perustietoja (nimi, rotu, vanhemmat, syntymäaika) ei saa muuttaa ominpäin.
2. Sivut ilmoitetaan kasvattajalle sähköpostitse 2 viikon sisällä ostosta. Osoitteenmuutoksista olisi suotavaa ilmoittaa myös sähköpostitse, mutta linkitys vanhoilta sivuilta riittää hyvin.
3. Kasvattia ei hylätä bittiavaruuteen, vaan se palautetaan kasvattajalle, mikäli sitä ei enää tahdota pitää. Kasvattia ei myöskään myydä omin luvin eteenpäin.
Jos kasvatin sivuilla ei tapahdu mitään pitkiin aikoihin, saatan kysellä sähköpostitse tai muuta kautta kuulumisia - mikäli vastausta ei kuulu kuukauteen, saan ottaa kasvatin takaisin.
4. Kasvatti tulee rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin, jolloin kasvattajaksi merkitään MYYN8750 ja kasvatusliitteeksi Myyn. Hevosen sivuilla Myyn ravitalli tulee olla linkitettynä.


Kasvatit

31.03.2014 Myyn Ti-ti-uu i: Hemuli Luned e: Pitkärannan Tuuria om. Myyn ravitalli


© Meow - tämä on virtuaalitalli!