Rudy Ring xx menehtyi 27.8.2014

Rudy Ring xx

VIR MVA Ch, KTK-II, KERJ-I, XLA-I, Class I

 
Täyttää 4 vuotta 13.12.2011 || Tämä on virtuaalihevonen

Virallinen nimi:
Kutsumanimi:
Sukupuoli:
Syntymäaika
Rotu:
Säkäkorkeus:
Rudy Ring xx
Ruu
tamma
11.01.2011, ikä
englantilainen täysiverinen
166cm
Rekisterinumero:
Koulutus:
Painotus:

Kasvattaja:
Omistaja:
VH11-006-0118
Ko Va A, Re 140cm (CCI/CIC5)
este/kenttä

Special Ring
Nora (VRL-02066)
Luonnekuvaus

Kimo tamma singahtaa laukkaan huomaamattomasta pohkeesta ja heittää päänsä samalla ylös. Samalla hevosesta näkee kuitenkin sen viisauden ja herkkyyden, kun se olemattomalla pidätteellä rauhoittuu ja jatkaa häntä kaarella rytmikästä laukkaa... Viisas ja tempperamenttinen Ruu ei ole helpoimmasta päästä, muttei myöskään pahimmasta. Oikealla kohtelulla neiti käyttäytyy hyvin ja siitä saa mukavan ystävän. Ratsuna Ruulta löytyy energiaa ja tyyliä.

Ruu on viisas ja herkkä tamma, joka tietää saavansa hyvää kohtelua. Ja sitä se myös vaatii. Helpoksi en tammaa kutsuisi, mutten myöskään mahdottomaksi, Ruuta pitää vain kohdella hyvin ja sen oikkuja sietää. Toisinaan täytyy sitä pitää ja hoitaa kuin kukkaa kämmenellä - hyvä kun harjalla saa koskea. Toisinaan neiti taas suivaantuu liian herkästä harjalla kutittelusta ja vaatii itselleen kunnon kumisukahieronnat loppukiillotuksineen. "She's a lady and ladies shouldn't be messed with" sopii Ruuhun oikein hyvin, siihen ei kannata sekaantua, jos ei tiedä mitä tekee. Toisinaan pieniä kohtauksiakin saava neiti ei kuitenkan ole pahantahtoinen tai vihainen, vain vaativa (vertaa hemmoteltuun kakaraan).

Tutut, jotka tietävät Ruun temput kavioiden nosteluista muihin merkkeihin neidin tuulesta, osaavat laittaa hommat pyörimään ja Ruu on nätisti harjauksen ajan. Se tottelee, kunhan tietää miten sen saa tottelemaan ja kunnioituksen toimimaan molemmin päin. Varusteiden laitto ei kuulu Ruun mielihommiin, varsinkaan suitset. Satulan saa selkään pienillä steppauksilla ja mielenosoituksilla. Suitsiessa sen sijaan pää nousee kattoon, eikä sitä saa alas. Puhuminen on ainoa tapa, mutta siinä täytyy käyttää kärsivällisyyttä, koska Ruu nykäisee nassunsa nopeasti takaisin, jos huomaa mitä ollaan tekemässä. Kun suitset on remmejä myöten kiinnitetty, voi päätä pitää vihdoin vapaaehtoisesti matalalla. Mutta vasta kun ote Ruun päästä on irroitettu.

Tarhassa Ruu päästää sisäisen miehen valloilleen ja nauttii piehtaroinnista. Mutta ei niin paljon, että suostuisi mutaisiin tarhoihin ilman pientä suostuttelua. Usein se möllöttää ensimmäiset puoli tuntia portilla ja vaatii päästä sisään. Kauniilla ilmalla ja odoteltuaan se kuitenkin lähtee irrottelemaan ja etsii puhtaimman kohdan tarhassa. Siellä pidetäänkin sitten kunnon piehtarointipippalot. Toisaalta, kovin miehekäs Ruu ei ole, mutta uskaltaa kuitenkin kastella kavionsa ja toisinaan lähtee jopa mukaan tarhakavereiden leikkeihin. Toisinaan taas tuntee olevansa liian ylevä muiden hevosten seuraan ja näykkii yksinään ruokaansa. Tarhasta Ruu antaa mielellään kiinni ja odottelee kyllästyessään portilla. Siinä onkin kiva talutella hevosta talliin, kun se yrittää kyhnyttää itsensä puhtaaksi taluttajan avulla. Muuten talutettaessa Ruu kulkee ylväänä vierellä, mitä nyt välillä ottaa askeleen sinne ja toisen tänne. Karkailija tai rynnijä tamma ei ole, hienostopuudeli enemmänkin, joka vaatii hiukan löysän narun ja iskee jarrut päälle kiskottaessa. Lätäköt ovat ainoa asia, jotka Ruu kiertää kaukaa tai vähintään järjestää kohtauksen ja lopulta hyppää niiden yli.

Tunnille Ruu kiirehtii ja kävelisi mielellään ovia ja aitoja päin, kun ei malta odottaa niiden aukeamista. Se hyörii selkään noustessa ja ponnahtaa ilmaan, jos varpaat tökkäävät kylkeen. Käyntiin lähdetään ennen kuin lupa annetaan ja liikutaan lujempaa kuin laki sallii. Ratsuna Ruu on reipas ja tavattoman herkkä. Se pysyy käsissä eikä saa kohtauksia, mutta tuntuu tikittävältä aikapommilta. Tamman askeleet ovat hienot, mitä muuta voi ladyn tavoin käyttäytyvältä täysiveriseltä odottaa.

Koulutunnillla Ruu etenee reippaasti, eikä anna anteeksi ratsastajan vinoa istuntaa, epätasaista pohjetta tai vispaavaa kättä. Selässä täytyy osata istua ja apuja käyttää oikein. Ohjilla pitää olla tuntuma, mutta niin kevyt ettei Ruu hermostu. Pohkeita ei tarvitse juurikaan käyttää, jo pieni painon siirto saa aikaan vauhdin lisäämisen. Istunta onkin tärkein apu tammalla ratsastettaessa. Istunnalla käännetään, lisätään vauhtia ja hidastetaan. Vatsalihastreenistä Ruulla ratsastus ainakin käy. Eloisana kouluratsuna Ruu ihastuttaa oikeat ratsastajat ja kyydittää pitkillä askelillaan heidät hikisiin, mutta taitaviin koulukiemuroihin. Tamma on taipuisa ja osaava, mutta herkkyytensä takia se ei ole helppo saada peräänantoon ja kulkemaan siellä rauhallisena ja tasaisena. Mutta kun asiat toimivat, on Ruu mitä mukavin ja taitavin kouluratsu, vaikkakin siirtymisissä tuppaa pää nousemaan, varsinkin turhan kovilla otteilla. Suusta kiskomalla ja pohkeilla naputtamalla ei tunnista tule mitään muuta kuin tappelu ja lopulta itku.

Esteillä Ruu innostuu ja herkistyy suusta hiukan lisää. Se liikkuu pitkillä askelillaan ja toimii ajatuksen voimalla. Ratsastajan katse kertoo tammalle reitin ja sitten Ruu etsii itse parhaan tien ja askeleet. Ratsastajan pitää vain nousta ajoissa kevyeen istuntaa, kertoa että este myös hypätään ja muistaa myödätä hyvin. Ruu osaa itse sovittaa askeleet suhteellisen hyvin, mutta toisinaan sitä saa jarrutella. Se tapahtuu lähinnä istunnalla, koska jos suuhun jää kiinni, heittää neiti pään ylös ja pysähtyy tai hyppää sivuun. Kunhan pitää pään tyynenä, menee Ruu rauhassa ja toimii nätisti. Esteillä Ruu onkin mukava, kunhan muistaa pitää vauhdin tarpeeksi rauhallisena ja ratsastuksen tasaisena ja selkeänä.

Maastossa Ruu saattaa hypähdellä innoissaan ja säpsähdellä kaikkea olematonta. Pirtsakka neiti jaksaa maastoilla pitkään, varsinkin ilman satulaa. Silloin tosin täytyy löytyä tasapinoa... Kuralätäköt tamma kiertää kaukaa tai yllättää ratsastajan hyppäämällä niiden yli. Toisinaan se väistelee oksia metsäpoluilla ja kieltäytyy menemästä mutaisille pelloille, mutta oikeilla pyydöilllä tekee Ruu mitä tahansa. Yleisesti Ruu on kiva, mutta innokas maastoilija. Maastoesteet hypätään vauhdilla, mutta tasaisen varmasti.

Traileri pihassa voi tarkoittaa vain kisoja ja sinne Ruu menekiin Ladyn elkein. Ensin kytätään ja sitten lopulta astellaan nätisti sisään. Matkalla saattaa tulla pieni protesti, mutta yleisesti tamma matkaa hyvin. Kilpailupaikalla neiti ei turhia stressaile, vaan ottaa ilon irti hälinästä. Ruu tervehtii tuttuja ja etsii itsensä vertaista viisasta miestä. Tai miksei kaveriksi jotain viisasta kaveria, jonka kanssa juoruilla kisapaikan kuumimmista oreista. Radalla tamma kuitenkin keskittyy, vaikkakin on hiukan innokas ja saattaa etenkin verkassa sählätä. Kun Ruun huomion saa kiinnitettyä, löytyy sama upea ratsu myös radalta.Saavutukset

VIR MVA Ch myönnetty 18.01.2012

KTK-II saavutettu 15.10.2011
Pisteet: 19-18-18-19 = 74p
Lausunto:
- Hyvät tyypit
- Pitkä kaula
- Leveä pään ja kaulan liittymä
- Pitkät vennot vuohiset

XLA-I saavutettu 20.12.2012
Pisteet: 21+19+30+25+7 = 102p.

KERJ-I saavutettu 10.07.2014
Pisteet: 16,75+39+24,25+10 = 92p
Class I
Breed- & Sex-type 9/10 pts.
Head, neck, body 8/10 pts.
Legs 9/10 pts.
Movement, walk 5/10 pts.
Movement, trot 5/10 pts.

Class I ~ 36/50 pts.
Judge: Julia, SHI
Kuvagalleria


     

© Jessica M.


Sukutaulu


I. Gaseta Mirror xx
xx-o, 172cm
YLA2, XLA-II
II. Respect xx
xx-o, 173cm
III. Honest xx
xx-o, 172cm
IIE. Gold xx
xx-t, 167cm
IE. Shield xx
xx-t, 170cm
IEI. Humanity xx
xx-o, 175cm
IEE. Scarlett xx
xx-t, 159cm
E. Inflate My Ego xx
xx-t, 161cm
VIR MVA Ch, KTK-III, ERJ-I, KERJ-II
MEJ-II, YLA2, XLA-I, Klass I
EI. Birthmark xx
xx-o, 151cm
EII. Blame It On Me xx
xx-o, 171cm
EIE. Bend That Ass xx
xx-t, 152cm
EE. Cry Out Of Joy xx
xx-t, 168cm
EEI. Dangerous xx
xx-o, 154cm
EEE. Dreamer xx
xx-t, 166cm

E. Inflate My Ego xx on jo hetken kilpakentillä näkynyt näpsäkkä rautias tamma. Tamman sukujuuret löytyvät lähinnä Englannista ja eurooppalaisista maista. Elli osaa olla rasittavan tammamainen, mutta kilpahevosena se on potentiaalinen. Ellin näyttelymenestys on ollut hienoa ja tulevaisuudessa odotetaankin muotovalio-arvonimeä. Tamma on kantakirjattu III-palkinnolla.

Emänisäksi julistautuu hieno Birthmark xx, jonka saavutuksia kilparadoilla ei voi muuta kuin ihailla. Ori on kilpaillut eniten esteitä ja kenttää, mutta taitaa myös kouluratsastuksen salat. Sitä on käytetty jalostuksessa harkiten ja siksi se onkin harvinainen helmi sukutaulussa. Eii. Blame It On Me xx on kuuliainen esteratsu Ruotsista. Se tuotiin Englantiin jalostuskäyttöä vasten ja jäi asumaan maahan loppuiäkseen. Orilla on hyviä sijoituksia ruotsalaisista kisoista. Eie. Bend That Ass xx on hieman kuuma ja menevä täysveritamma. Tamman lajina tunnetaan esteet, vaikka se on menestynyt myös kenttäkilpailuissa. Jälkeläisiä tällä tammalla alkaa olla jo tarpeeksi, noin kymmenen kappaletta.

Emänemä Cry Out Of Joy xx on vielä nuori, mutta potentiaalinen kilpahevonen. Elli on sen ensimmäinen jälkeläinen ja onkin vielä pitkän aikaa ainut, sillä tamma keskittyy vieroituksesta asti vain kilpailemiseen ja treenaamiseen. Tästä tammasta odotetaan kaikkien aikojen kilpatammaa. Eei. Dangerous xx on nimensä mukaisesti melko hurjan näköinen musta ori. Se on luonteeltaan vähän ilkeä, eikä kukaan pidä siitä. Jos orilla ei olisi niin suuremmoisia lahjoja kouluradoille, se olisi luultavasti myyty jo ajat sitten. Se on menestynyt hyvin ja tulee menestymään lisää vielä tulevaisuudessa. Eee. Dreamer xx on esteratsastukseen painottunut tamma, joka tunnetaan iloisena ja rehtinä hevosena. Menestyksestä kertoo tamman oma palkintokaappi, jonka voi katsastaa käydessään tamman kotitallilla Englannin Liverpoolissa.

I. Gaseta Mirror xx on upean kilpauran tehnyt täysiveriori, jolta ei ulkonäköäkään puutu. Jo 19-vuotias ori on kilpailunsa kilpaillut, mutta on edelleen käytössä jalostusorina. Koulupainotteinen Mirror on luonteeltaan kipakka ja melko nirsokin ihmisten suhteen. Jälkeläisiä sillä on kuutisen kappaletta, kaikki hyväkäytöksisiä kilparatsuja.

Ii. Respect xx oli 173 cm korkea täysiveriori. Ruunikko syntyi siittolaan, joka kasvatti sekä koulu- että estehevosia, joten se sai kokeilla siipiään molemmissa lajeissa. Orilla ei ollut onnea matkassaan, sillä se sairasti vakavan ähkyn viisivuotiaana ja kahta vuotta myöhemmin juuri kisauran päästyä kunnolla vauhtiin se sairastui lannehalvaukseen. Ori kuitenkin selvisi molemmista onnettomuuksista, eikä niillä loppujen lopuksi ollut kovin suurta vaikutusta sen kisauraan. Ruunikko kilpaili usean eri ratsastajan kanssa varsinkin kouluratsastuksessa. Respect menestyi hyvin vaativalla tasolla, mutta gp-radoilta ei tullut sijoituksia. Herra teki pitkän uran, joka kesti lähes 15 vuotta. Se toi kotiin yli sata ruusuketta ja ruunikko keräsi kolmetoista eri kouluratsastuscupien voittoa.

Iii. Honest xx oli kimo ori. Se syntyi kilpatalliin, joka painotti laukkahevosiin, vaikka olikin parhaat päivänsä nähnyt. Honest myytiin jo ennen sen syntymää, ja heti vieroituksen jälkeen ori vaihtoikin kotitallia. Se koulutettiin huolella ja ajan kanssa. Ori sai itselleen ammattiratsastajan kilpakaveriksi ja se niitti mainetta ja kunniaa vaativilla radoilla. Kymmenvuotiaana Honest siirtyi intermediante-radoille, joilla menestystä tuli totuttuun malliin. Välillä kimo sai huonosti pisteitä, mutta koskaan se ei jäänyt hylättyjen puolelle. Luonteeltaan tämä kultakimpale oli kiltti ja avoin, joten ei ihme, että jalostuksessa sillä oli vientiä. Toiset kyllä vierastivat herran isäpappaa, mutta muuten Honest oli kuumaa kamaa orimarkkinoilla. Omistaja kuitenkin halusi pitää kohtuuden kaikessa, eikä kimo astunut loppujen lopuksi kuin kymmenen tammaa. Ori kuoli vain viikko viimeisen astutuksen jälkeen, mutta kuolinsyy ei ole vieläkään selvillä. Se oli kuollessaan 19-vuotias.

Iie. Gold xx syntyi mitä erikoisimmasta yhdistelmästä. Se oli tummanruunikko katseenvangitsija, joka ei todellakaan jäänyt huomaamatta. Gold myytiin omistajien lopettaessa vossikkakyyditykset kouluhevoseksi. Se koulutettiin heA-tasolle, jolla se niitti mainetta ja kunniaa ihan kiitettävästi. Tamma vuokrattiin nuorelle kouluratsastajalle kisakaveriksi, ja tämä osallistui moniin cupeihin ja junioreiden arvokisoihin Goldin kanssa. Molemmat saivat lisää mainetta, ja tamma keräsi katseita usealta taholta. Mikään ei kuitenkaan kestänyt ikuisesti, vaan tyttö lähti opiskelemaan kauas ja ruunikko päätettiin myydä. Se oli helppoa, sillä kun sana oli lähtenyt kiertämään, useat tahot tekivät Goldista tarjouksia. Lopulta neiti päätettiin myydä jalostuskäyttöön keskivertosiittolaan, jossa se sai paljon huomiota. Varsoja syntyi yksi vuodessa, kunnes jälkeläisiä oli kaikkiaan viisi kappaletta. Tamma kuoli ähkyyn 26-vuotiaana keskiyön paikkeilla ollessaan kesälaitumella, joten sitä ei voitu auttaa. Miten se ähkyn oli saanut, on arvoitus.

Ie. Shield xx oli kimo, joka syntyi ruunikkona. Aluksi tamma rekisteröitiin ruunikoksi, ja ensimmäiset kaksi vuotta se kilpaili upeasti kiiltävässä suklaanruskeassa karvapeitteessä. Kun se täytti yhdeksän, vaaleneminen vauhdittui ja hevonen oli täysin kimo alle kolmen kuukauden. Shieldin kasvattaja myi tamman kaksivuotiaana, tarkoituksena oli kouluhevosen ura. Tamma koulutettiin perusteellisesti ja pian se oli valmis debytoimaan kisaradoilla. Kimon alku oli kovin jäykkä, eikä kisajännitys tuntunut hellittävän. Parinkymmenen kisan jälkeen hevonen kuitenkin parani, eikä sen jälkeen nousukiidolle näkynyt loppua. Täysiverinen kilpaili paljon varsinkin vaativalla tasolla, mutta joitakin hyviä tuloksia se saavutti myös gp-radoilla. Esteitä tällä hevosella ei hypätty kertaakaan. Jalostukseen tamma siirtyi 87 sijoituksen/voiton jälkeen, ja se varsoi kaikkiaan viidesti. Suurin osa jälkeläisistä kilpailee hyvällä menestyksellä varsinkin kouluratsastuksen parissa. Shield kuoli luonnollisen kuoleman 25-vuotiaana kotilaitumellaan.

Iei. Humanity xx oli unelmien musta ori. Se oli emänsä viimeinen varsa, joka valitettavasti myös koitui tamman kohtaloksi. Täysiverisestä kuitenkin kasvoi upea kouluhevonen, jota kelpasi esitellä niin turuilla kuin toreilla. Ori koulutettiin vaativalle tasolle, ja se kilpaili paljon. Humanity koristi usein hevoslehtien kansia ja julisteita, sillä se oli kuvauksellinen ja komea hevonen. Monet roikkuivat kisapaikoilla vain saadakseen edes yhden kuvan kyseisestä herrasta, eivätkä ihailijat suinkaan huonontaneet orin menestystä. Humanity keräsi useita sijoituksia, myös joitakin voittoja. Mustakko myytiin 13-vuotiaana kouluratsastajalle, joka tähtäsi mm-kisoihin. Kauppa ei ollut huono, sillä kasvattaja sai orista kelpo hinnan. Hevonen pääsikin mukaan MM-kilpailuun, eikä ollenkaan huonolla menestyksellä, sillä ori oli 8. 15:sta osanottajasta. Kun Humanity täytti 19, se siirtyi jalostuskäyttöön. Ori astui kaikkiaan 14 tammaa, mutta sai vain 13 jälkeläistä. Hevonen kuoli 22-vuotiaana luonnollisesti.

Iee. Scarlett xx oli melko pienikokoinen täysiveritamma, jolla oli mitä loistavimmat eväät kouluradoille. Se syntyi talviaamuna hieman ennen aamutallia, ja hetkessä pikkuisesta tuli koko tallin lemmikki. Vanhetessaan tamma paljasti koomikon taitonsa, ja se löysi aina mitä parhaat ilmeet uusiin tilanteisiin. Ratsukoulutuksessa ei ollut ongelmia, mutta lastaus tuotti vaikeuksia. Scarlett pelkäsi kuljetusvaunua todella paljon, ja totutukseen meni paljon aikaa. Kisakentille päästyään raudikko alkoi loistaa. Se rakasti kilpailemista yli kaiken ja olikin hyvin lahjakas siinä. Tamma kisasi lähes 12 vuotta vaativissa ja grand prix-tason luokissa. Raudikko menestyi hyvin, ja se loisti vuodesta toiseen rankingien kärkipaikoilla. Jalostushevosena Scarlett oli haluttu, mutta se sai vain viisi jälkeläistä. Komean uran tehnyt hevonen lopetettiin jalkavaivojen ja selkäkipujen takia 26-vuotiaana.

Isän puoleinen sukuselvitys WebbeniaJälkeläiset


23.09.2011 xx-o. Foryou Ring xx (i. G Force xx)
11.04.2012 xx-t. Rubica Ring xx (i. Through the Wire xx)
09.11.2012 xx-o. Dustin Ring xx (i. Dealer Ring xx)
13.07.2014 dwb-o. Again Swing Kern (i. One Agent Kern)

Kilpailumenestys

KRJ - 29 sijoitusta

19.04.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 3/81
19.04.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 3/62
23.04.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 3/81
23.04.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 1/62
08.06.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 2/30
10.06.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 1/30
12.06.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 2/30
29.08.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 6/50
30.08.2011 - Kutsu - KRJ He A - 5/50
28.08.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 7/80
21.08.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 5/88
25.09.2011 - Kutsu - KRJ He A - 2/50
29.09.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 1/50
20.09.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 2/50
14.09.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 5/50
18.09.2011 - Kutsu - KRJ Va B - 3/50
11.09.2011 - Kutsu - KRJ Va A - 7/83
26.01.2012 - Kutsu - KRJ Va A - 3/40
27.01.2012 - Kutsu - KRJ Va A - 1/40
28.01.2012 - Kutsu - KRJ Va A - 4/40
30.01.2012 - Kutsu - KRJ Va A - 2/40
21.01.2012 - Kutsu - KRJ Va B - 1/50
23.01.2012 - Kutsu - KRJ Va B - 2/50
25.01.2012 - Kutsu - KRJ Va B - 5/40
25.01.2012 - Kutsu - KRJ Va A - 1/40
26.01.2012 - Kutsu - KRJ Va B - 3/40
23.01.2012 - Kutsu - KRJ Va A - 1/40
30.01.2012 - Kutsu - KRJ Va B - 1/50
30.01.2012 - Kutsu - KRJ Va B - 2/92ERJ - 62 sijoitusta + 2 Cup-sijoitusta

26.04.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 9/97
14.05.2011 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/34
04.06.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 1/50
04.06.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 7/50
05.06.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 3/50
10.07.2011 - Kutsu - ERJ 110cm - 3/100
11.07.2011 - Kutsu - ERJ 110cm - 5/100
19.08.2011 - Kutsu - ERJ 90cm - 6/43
07.09.2011 - Kutsu - ERJ 100cm - 10/100
05.11.2011 - Kutsu - ERJ 110cm - 5/30
18.01.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 1/50
14.02.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 3/50
20.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 7/50
20.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 6/50
27.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 4/50
28.02.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 1/50
28.02.2012 - Kutsu - ERJ 100cm - 6/50
31.03.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 3/60
09.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 5/60
13.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 2/60
16.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 6/50
27.03.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 4/80
27.03.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 4/80
29.03.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 8/80
29.03.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 8/80
28.03.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 4/40
30.03.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 5/40
04.04.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 3/30
03.04.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 3/40
20.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 4/60
10.05.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 2/30
12.05.2012 - Kutsu - ERJ 100cm - 3/30
27.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 4/60
27.03.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 7/58
07.04.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 6/48
07.04.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 1/47
09.04.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 6/48
11.04.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 1/48
02.05.2012 - Kutsu - ERJ 100cm - 7/50
03.05.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 2/50
30.04.2012 - Kutsu - ERJ 110cm - 1/40
30.04.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 3/40
04.05.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 6/40
13.06.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 4/40
15.06.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/40
30.06.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/30
03.07.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/40
03.07.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 5/40
05.07.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/40
29.06.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 6/60
12.07.2012 - Kutsu - ERJ 130cm - 1/70
01.09.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 1/30
28.08.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/30
29.08.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/30
28.08.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/30
28.08.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 1/30
23.06.2012 - Kutsu - ERJ 120cm - 8/65
27.11.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 7/50
29.11.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 7/50
24.11.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/30
25.11.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 2/30
28.12.2012 - Kutsu - ERJ 140cm - 4/30

31.03.2012 - Kutsu - ERJ-Cup 110cm - 13/285
31.03.2012 - Kutsu - ERJ-Cup 120cm - 23/249


KERJ - 37 sijoitusta + 4 Cup-sijoitusta


13.03.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 1/30
08.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 1/16
09.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 1/16
20.04.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 3/55
05.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 5/50
06.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 6/50
03.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 6/43
29.05.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 5/28
10.07.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 5/37
25.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 3/34
27.10.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 1/34
21.11.2011 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 6/46
22.01.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 2/49
15.01.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC1 - 1/50
15.02.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 2/33
21.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC1 - 6/40
21.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC3 - 1/28
15.04.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 4/30
06.04.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 4/40
30.03.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC4 - 1/22
18.04.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 4/26
21.04.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 5/30
17.04.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 2/51
18.04.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC2 - 1/51
25.05.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 7/55
09.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/40
10.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/30
11.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 4/30
12.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 5/30
20.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 4/30
24.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 3/30
20.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/44
10.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/30
11.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 4/30
12.06.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 5/30
11.11.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 1/30
01.12.2012 - Kutsu - KERJ CCI/CIC5 - 2/30

15.11.2011 - Kutsu - KERJ-Cup CCI/CIC4 - 5/34
15.01.2012 - Kutsu - KERJ-Cup CCI/CIC4 - 6/47
15.03.2012 - Kutsu - KERJ-Cup CCI/CIC4 - 4/65
20.01.2013 - Kutsu - KERJ-Cup CCI/CIC5 - 5/50


MEJ - 20 sijoitusta + 3 Cup-sijoitusta


20.12.2011 - Kutsu - MEJ 100cm - 5/54
03.04.2012 - Kutsu - MEJ 80cm - 3/39
17.04.2012 - Kutsu - MEJ 110cm - 4/48
18.04.2012 - Kutsu - MEJ 100cm - 2/62
18.05.2012 - Kutsu - MEJ 90cm - 4/25
18.05.2012 - Kutsu - MEJ 100cm - 1/26
20.05.2012 - Kutsu - MEJ 90cm - 4/25
20.05.2012 - Kutsu - MEJ 100cm - 1/26
22.05.2012 - Kutsu - MEJ 110cm - 3/16
27.08.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 3/39
29.08.2012 - Kutsu - MEJ 120cm - 3/33
30.08.2012 - Kutsu - MEJ 120cm - 5/33
03.09.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 1/30
08.09.2012 - Kutsu - MEJ 120cm - 1/26

15.11.2012 - Kutsu - MEJ 120cm - 3/20
24.12.2012 - Kutsu - MEJ 130cm - 1/10
06.02.2013 - Kutsu - MEJ 120cm - 3/30
07.02.2013 - Kutsu - MEJ 100cm - 4/54
10.02.2013 - Kutsu - MEJ 120cm - 1/30
05.02.2013 - Kutsu - MEJ 120cm - 1/21

15.11.2012 - Kutsu - MEJ-Cup 110-120cm - 4/16
15.11.2012 - Kutsu - MEJ-Cup 130cm - 4/22
15.02.2013 - Kutsu - MEJ-cup 130cm - 1/17


30.01.2011 - NJ - pt. Shonna. - BIS4, irtoSERT, JS
09.02.2011 - NJ - pt. Isla P. - LKV3, irtoSERT, JS
19.10.2011 - NJ - pt. Shonna. - LKV1, MVA-sert, JS
04.01.2012 - NJ - pt. Peppi S. - BIS3, MVA-sert, JS
Päiväkirja & valmennukset


11.01.2011 Kaunis kimo tammavarsa syntyi aamuyöllä. Synnytys sujui hyvin ja varsa nousikin jaloilleen melkein heti. Tässä meillä onkin yksi tulevaisuuden huippunimistä. Varsa sai nimekseen Rudy Ring eli Ruu ja se on suvultaan oikea helmi! Tammalta odotetaankin paljon potentiaalia ja taitoa kilparadoille. Minulla oli jo ennestään Ruun emästä yksi varsa eikä tätä uusinta varsaa ollut alunperin tarkoitus jättää kotiin. Ihastuin kuitenkin tähän herkkähipiäiseen kimoon neitiin sen verran, etten enää halunnut lähettää sitä maailmalle.

23.12.2011 Rudyn sivuille on nyt vaihdettu uusi ulkoasu. Joulukin kolkuttaa jo ovella ja tallilla vietetään rauhallista joululomaa. Rudykin pääsee taas vuoden vaihteessa kisaamaan oikein kunnolla. Omistajan laiskuuden takia kisat ovat jääneet taka-alalle nyt loppuvuodesta, mutta olemme treenanneet kotona sitäkin ahkerammin. Näyttelyissä olemme kiertäneet melko aktiivisesti ja pian onkin sertit kasassa muotovalioon. Ruu olisi nyt myös tarkoitus kantakirjata.

25.02.2012 Lisäsin vihdoin tamman keräämät sijoitukset sivuille. Ilokseni huomasin, että KRJ sijoitukset tulivat reilusti täyteen, joten nyt voimme keskittyä muihin lajeihin. Jaosten laatuarvosteluihinkin pitäisi ehkä jo tämän vuoden puolella tähdätä. Nyt siis alkaa Rudyn aikakausi este- ja kenttähevosena. Kisaamisen lomassa pitäisi teettää parit jälkeläiset. Haluan jättää Ruusta yhden varsan itselleni, joten olen alkanut metsästämään sopivaa isäehdokasta tälle varsalle.

Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub