Tervetuloa

Noel Ponies on tammikuussa 2013 perustettu virtuaalitalli. Innostus poneihin on lähtöisin monien vuosien takaa ja Noel Ponies täyttääkin kaikki toiveeni täysin poneille omistautuneesta tallista. Noel Ponies sijaitsee Iso-Britanniassa. Tallistamme löytyy pääasiassa este- ja kenttäpainotteisia poneja. Niihin kaikkiin panostetaan yksilöllisesti ja ne viettävät myös leppoisaa elämää kilpailemisen lomassa.

Suurin osa tallin toiminnasta painottuu kasvatukseen. Kasvatusrotuinamme ovat brittiläiset ratsuponit, welsh part bredit (NWR-kelpoiset) ja newforestit. Kasvattimme ovat suorituskykyisiä kilpaponeja, mutta ne myydään mielellään myös jalostuskoteihin. Tarkoituksena onkin viedä linjoja eteenpäin ja tuoda uutta verta virtuaalimaailmaan. Arvostan hyvin paljon vanhoja ja pitkiä sukuja, joten niitäkin tullaan vaalimaan.

Kasvatuksen lisäksi yritämme järjestää jonkin verran toimintaa poniroduille. Tulevaisuudessa Noel Poniesin tiloissa tullaan näkemään upeita kenttä- ja esteratsuja ja miksei myös komeita näyttelyponejakin. Maahantuomme satunnaisesti myös poneja eri maista, joten seurailethan aktiivisesti Toiminta-sivua. Pidemmittä puheitta päästän sinut tutustumaan Noel Poniesiin.

- Nora (VRL-02066, VIRKE)