Luxury Ring xx

KTK-II

 
Täyttää 4 vuotta 07.11.2014 || Tämä on virtuaalihevonen || © Jessica M.

Virallinen nimi:
Kutsumanimi:
Sukupuoli:
Syntymäaika
Rotu:
Säkäkorkeus:
Luxury Ring xx
Riina
tamma
10.10.2014
englantilainen täysiverinen
163cm
Rekisterinumero:
Koulutus:
Painotus:

Kasvattaja:
Omistaja:
VH14-006-0483
160cm
este

Special Ring
Nora (VRL-02066)


Luonnekuvaus

Riinaa voisi kuvailla sanoilla ihmisystävällinen, sosiaalinen ja utelias. Tamma rakastaa huomiota ja hellyyttä. Jos huomiota ei tipu, tamma kyllä järjestää sitä omalla tyylillään. Tähän voi kuulua mm. karkailu tai spurttailut tarhassa. Tämä tamma saattaa olla myös hyvin kateellinen muille hevosille, jos ne saavat osakseen enemmän huomiota. Riina tulee toimeen kaikkien kanssa, niin hevosten kuin ihmistenkin. Kunhan Riinalla vaan on seuraa, se pysyy hyvin tyytyväisenä.

Hoitaessa Riina on pääasiassa helppo. Se kyllä seisoo nätisti paikallaan, jos vain hoitaja aina muistaa huomioida tammaa välillä rapsutuksilla tai puheella. Mikäli tamma jää yksin käytävälle, se kuopii vaativasti, eikä lopeta sitä ennen kuin saa huomiota osakseen. Satulan tammalle saa laitettua ongelmitta. Vyö kannattaa tosin tarkistaa useampaan otteeseen, sillä tammalla tuntuu olevat isot keuhkot, johon se pystyy keräämään ilmaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Suitsia laittaessa tamma saattaa olla ajoittain hankala. Riina nostaa päänsä ylös ja pitää sitä siellä. Pienen suostuttelun jälkeen tamma kuitenkin antaa periksi ja ottaa kuolaimet mukisematta suuhun. Taluttaessa neiti kävelee kiltisti ihmisen vierellä, mutta satunnaisesti saattaa vihreät ruohotupsut houkuttaa kyllä enemmän kuin kiltisti eteenpäin kulkeminen, varsinkin jos narun päässä on pieni lapsi.

Ratsastaessa Riina on energinen ja eteenpäin pyrkivä. Sitä ei pahemmin tarvitse patistaa eteenpäin ja takaosakin työskentelee aktiivisesti alusta lähtien, vaikka ratsastaja ei hommaansa osaisikaan. Koulupuoli on Riinalla hieman hankalaa, sillä se tykkäisi kulkea hieman vinossa koko ajan ja ratsastajan onkin muistettava pitää tiivis ulkopohje, jotta tamma ei poikita. Lisäksi laukannostot ovat hieman vahdikkaita, sillä tamman lempiaskellaji on selkeästi laukka. Välillä laukassa saa ottaa kovemmin kiinni, jotta tamma tiputtaa raville. Esteillä Riina on varma ja helppo ratsastaettava. Se on erittäin tarkka jaloistaan, eikä se koskaan kiellä, ellei ratsastaja sitten tuo sitä ihan mahdottomaan paikkaan. Erikoisesteet tammalle ei ole ongelma, pikemminkin se rakastaa hypätä niitä.

Kilpailuissa Riina on esittämisenhaluinen. Kimeä hirnunta joka välissä kyllä kääntää katseita tamman suuntaan. Kilpailuissa se työskentelee aktiivisesti, vaikka vasta verryteltäisiin tai käveltäisiin kilpakentälle. Kilpailutilanteessa Riina ei jännitä tai pelkää mitään. Se onkin täysin oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa. Riina tekee aina parhaansa, sillä tietää sen merkitsevän enemmän huomiota ruusukkeiden jaon ja kunniakierroksen merkeissä.Saavutukset

KTK-II saavutettu 15.01.2015
Pisteet: 17 + 18 + 17 + 19 = 71p

Sukutaulu


I. WW Sands xx
xx-o, 166cm, m
II. Midnight's Santer Wei xx
xx-o, 167cm, m
III. Blue Magic xx
xx-o (sivut kadonneet)
IIE. In Any Case xx
xx-t, 160cm, rt
IE. Barboes We've A Deal xx
xx-t, 165cm, rn
IEI. Better Agreement xx
xx-o, 167cm, rn (sivut kadonneet)
IEE. Some Kind of Meedio xx
xx-t, 163cm, rt
E. Low Roar Ring xx
xx-t, 165cm, rt
ERJ-II, YLA2, XLA-II
EI. Hsin RAC xx
xx-o, 163cm, rt
EII. ZigZag CT xx
xx-o, 161cm, rn
EIE. Saturna xx
xx-t, 163cm, rn
EE. Luana SWA xx
xx-t, 163cm, rn
KTK-I
EEI. Irish Ballet xx
xx-o, 176cm
VIR MVA Ch, KTK-II
EEE. Lucky Star xx
xx-t, 162cm, rtJälkeläiset

05.02.2015 xx-t. Luxonia Ring xx (i. Admirality Ring xx)
01.04.2016 xx-o. Angren King in the North xx (i. Karstark Vegas xx)


Kilpailumenestys


Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 3203.59
Nopeus ja kestävyys: 118.56
Kuuliaisuus ja luonne: 3548.37
Tahti ja irtonaisuus:31.79
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Esteratsastuksessa tammalla on 6751.96 pistettä ja se on tasolla 11.
Luxury Ring xx on saavuttanut maksimitasonsa.Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub