Inkdrop Vegas xx

 
Täyttää 3 vuotta 31.08.2014 || Tämä on virtuaalihevonen || © Winning Colours Farm

Virallinen nimi:
Kutsumanimi:
Sukupuoli:
Syntymäaika
Rotu:
Säkäkorkeus:
Inkdrop Vegas xx
Droppi
ori
02.06.2014, ikä
englantilainen täysiverinen
161cm
Rekisterinumero:
Koulutus:
Painotus:

Kasvattaja:
Omistaja:
VH14-006-0258
CIC4
kenttä

Las Vegas
Nora (VRL-02066)


Luonnekuvaus


Droppi on niitä hevosia, joilla on järkyttävän suuri ego. Ori rakastaa olla huomion keskipisteenä ja rapsuteltavana, vaikka välillä pitääkin vähän pönkittää egoa uhittelemalla. Silloin tällöin Droppi näyttää kuitenkin hellyyttävänkin puolensa ja kiehnaa omistajassaan kuin kissanpentu. Luonteeltaan räikeä ori on vähän haastava hoitaa, Droppi kun ei sitten millään malttaisi olla vain paikoillaan. Steppaaminen ja hirnuminen kuuluu asiaan, eihän harjaajaa voi helpolla päästää! Jaloistaan ori on tarkka, eikä sinne kannata varomattomasti kumartua ellei halua menettää hammasrivistöään. Varustaminen saattaa silloin tällöin tuottaa ongelmia. Kuolaimia laittaessa saa kutitella hammaskolosta hyvän tovin ennen kuin Droppi suostuu suunsa aukaisemaan. Satulaa väistellään viimeiseen asti ja satulavyötä kiristäessä pullistellaan niin paljon kuin vain voidaan. Ei Droppi mahdoton ole - ehei - vähän vain haastavampaa sorttia.

Ratsuna ori muuttuu todella nöyräksi ja miellyttämisenhaluiseksi. Toki pieni temppuilu kuuluu mukaan, mutta huomattavasti pienemmissä määrin mitä hoitaessa. Alkuun Droppi on usein hyvin tahmea eikä sitä kuuluisaa omaa moottoria tunnu löytyvän sitten millään. Raippa onkin hyvä apuväline muistuttamaan Droppia siitä että ollaan töissä. Kunnon alkuverkan jälkeen oriista tuleekin ihan kelpo kouluratsu, vaativan A:n asiat luonnistuvat oikein mallikkaasti kunhan ratsastaja vain osaa vaatia tarpeeksi. Jos samaa tehtävää toistetaan moneen kertaan, turhautuu Droppi nopeasti ja näyttää sen pukittelemalla tai kiihdyttelemällä. Samaa tehtävää kannattaakin siis toistaa aina vain onnistuneeseen suoritukseen asti, jonka jälkeen vaihdetaan uuteen tehtävään.

Esteillä Dropin kanssa riittää vauhtia ja ehkä jopa vaaratilanteita. Selkään voi nousta vain kokeneempi esteratsastaja joka osaa hallita oriin kunnolla. Hyppytekniikka on aikalailla kohdallaan, joskus hypyt vain tuntuvat lähtevän ihan liian kaukaa. Ratsastajan tuleekin olla hereillä kokoajan ja itse ratsastaa hevosta eteenpäin, ei niin että ori kiikuttaa ratsastajaa oman päänsä mukaan. Lyhyet välit tuottavat päänvaivaa oriille, se ei malttaisi sovittaa askeliaan niin että ne sopivat väleihin. Taitavan ratsastajan alla orista kuoriutuu kuitenkin oikein taitava esteratsu, mutta se ei anna ilmaiseksi mitään. Maastossa Droppi puhkuu energiaa ja silloinkin tarvitaan sen selkään kokenut ratsastaja. Orin rakastaa maastoesteiden hyppäämistä ja vauhtia ainakin löytyy tästä hevosesta maastoradalla. Ratsastajan on tärkeä muistaa pidätteet, sillä muuten vauhti voi yltyä liiankin kovaksi ja hyppäämisestä tulee vaarallista.

Kun Droppi saapuu kisapaikalle, se pitää huolen siitä, että kaikki huomaavat sen. Kiljuminen ja hörinä alkaa samantien kun ori lastataan pois trailerista. Droppi on mitä voitontahtoisin kilpahevonen ja se antaakin kaikkensa kisaradalla vaikka toinen jalka haudassa. Ori pyrkii aina vain parempaan suoritukseen ja mikä tärkeintä, voittoon.

Sukutaulu


I. Inkscout Ring xx
xx-o, 160cm, mkrj
II. Inkscape Ring xx
xx-o, 159cm, rnkrj
KERJ-II, XLA-II
III. Damn Inkspot xx
xx-o, 162cm, rnkrj
ERJ-I, KERJ-II, KRJ-II, MSY-B
IIE. Mindanao xx
xx-t, 166cm, trn
IE. Utopia's Unlimited xx
xx-t, 163cm, rt
KERJ-II
IEI. Maniac xx
xx-o, 168cm, rt
IEE. Deirdre xx
xx-t, 166cm, m
E. Fleur de Farao xx
xx-t, 165cm, rtkrj
EI. Faraol de Trans xx
xx-o, 169cm, mrn
KTK-III
EII. Transe De MaBoul Gibet xx
xx-o
EIE. Farao Princess xx
xx-t, 168cm, trn
EE. La Belle Texas xx
xx-t
EEI. Texas Suicide xx
xx-o, 170cm, m
EEE. Cazaldo's Wivianne xx
xx-t, 163cm, vrn

Jälkeläiset & jalostusinfo

Inkdrop Vegas xx on tarjolla jalostukseen. Ota yhteyttä sähköpostilla.

05.10.2014 xx-t. Dropped Rosa Ring xx (e. Suprant Rose xx)
16.02.2015 meckl-o. River Inkedin (e. Escalda)
Kilpailumenestys

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 2150.20
Nopeus ja kestävyys: 1804.11
Kuuliaisuus ja luonne: 1.20
Tahti ja irtonaisuus:0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kenttäratsastuksessa orilla on 3954.31 pistettä ja se on tasolla 8.
Inkdrop Vegas xx on saavuttanut maksimitasonsa.


Päiväkirja & valmennukset


Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub