Tervetuloa Special Ringiin

Syyskuun lopulla 2009 vierailin serkkuni luona Englannin Liverpoolissa. Yhtenä päivänä hän päätti viedä minut ratsastamaan tallille, jossa hän teki satunnaisesti tallitöitä. Tallihan oli yksi Englannin suurimmista siitos - ja kilpatalleista, joka kasvattaa englantilaisia täysiverisiä koulu- ja esteradoille. Tämä reissu sai minut rakastumaan totaalisesti tähän hienoon ja ylvääseen rotuun. Sattumalta syyskuun aikana oli syntynyt kuusi hienoa varsaa, jotka sitten päädyin ostamaan ja tuomaan Suomeen. Vielä en tiedä oliko säästöjeni tuhlaaminen näihin varsoihin ja 40 tallipaikan talliin tiluksineen tuhlaamisen arvoista. Se nähdään tulevaisuudessa.

Edellisen tekstin kirjoittamisesta on nyt kulunut noin seitsemän vuotta ja rehellisesti voin sanoa, etten kadu yhtään mitään. Tallin perustaminen on ollut viisain päätös, jonka olen eläissäni tehnyt. Paljon on ehtinyt tapahtua näiden vuosien varrella ja talli onkin muuttanut Suomesta Saksaan ja sieltä edelleen Iso-Britanniaan. Perustamisesta asti olemme kasvattaneet ratsupainotteisia englantilaisia täysiverisiä ja vuonna 2012 syntyi kasvattajanimen alle myös täysiverisukuisia ratsuponeja. Pikkuhiljaa hevosvalikoimaamme on alkanut eksyä myös angloarabialaisia täysiverisiä, jotka toivonkin vakiinnuttavani toiseksi kasvatusroduksi. Enemmän historiasta ja tallista voit lukea Esittely-sivulta. Tavoitteenamme on täysiveristen osalta lisätä rodun edustajia virtuaalimaailmassa pitämällä huolta uusien linjojen luomisesta ja vanhojen ylläpitämisestä.

Panostamme hevosten laatuun ja hyvinvointiin. Hevoset koulutetaan asianmukaisesti ja niiden ollessa valmiita, niitä kilpailutetaan aktiivisesti kenttä- ja estekilpailuissa. Kasvatustoiminta on aktiivisin toimintamuotomme, mutta yritämme myös välillä järjestää varsinkin juuri englantilaisille täysiverisille kilpailuja ja näyttelyitä.

- Nora (VRL-02066, VIRKE)Päivitykset

22.10.2016 Raider BH xx kantakirjattiin II-palkinnolla.

7.7.2016 Hevoslistaa päivitetty. Tallia koitetaan taas herätellä horroksesta.Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub