Blackwing Ring xx

 
Täyttää 4 vuotta 20.12.2014 || Tämä on virtuaalihevonen || © Jessica M.

Virallinen nimi:
Kutsumanimi:
Sukupuoli:
Syntymäaika
Rotu:
Säkäkorkeus:
Blackwing Ring xx
Vinku
tamma
22.11.2014
englantilainen täysiverinen
160cm
Rekisterinumero:
Koulutus:
Painotus:

Kasvattaja:
Omistaja:
VH14-006-0608
CIC4
kenttä

Special Ring
Nora (VRL-02066)


Luonnekuvaus

Vinku on kärsimätön neiti, joka ei koskaan jaksaisi pysyä paikallaan. Tamma on saanut pienestä asti prinsessa-kohtelua, joten ei ole ihmekään, että se käyttäytyy juuri sen mukaisesti. Vinku tekee juuri niin kuin itse haluaa, eikä anna kenenkään komennella itseään. Toisaalta taas tämä tamma osaa olla maailman suloisin ja kiltein - silloin kun se itse haluaa.

Hoitaessa Vinku näyttää välillä hapanta naamaa, mutta jos tällä kunnianarvoisalla neidillä sattuu olemaan seurallinen päivä, se änkeää syliin kuin koiranpentu (tai ainakin yrittää). Vingun kanssa jokainen päivä on hieman erilainen; joskus se on mukava ja helppo hoitaa - joskus täydellinen nirppanokka. Yleisesti hoitotoimenpiteet hyvin. Varsinkin varustaminen on tamman mieleen, koska se tietää pääsevänsä ulos jännittävään ulkoilmaan. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa Vinku ei osaa kyllä käyttäytyä, sen mielestä sen arvokkaisiin ruuminosiin saisi koskea vain harvat ja valitut henkilöt. Tarhaan taluttaessa neidillä tuntuu olevan kiire koko ajan, joten kävelytahti on sen mukaisesti ripeä. Satunnaisesti tältä tammalta näkee myös tammamaista diivailua, mutta tähänkin tottuu ajan myötä.

Ratsuna Vinku on toimiva ja kevyt. Tamma on oikea moniosaaja, mutta kenttäradalla tamma syttyy eloon ja tekee aina parhaansa. Vinku kulkee nätisti häntä pystyssä ja kaula kaarella muistuttaen kaikkia siitä, että häntä kannattaa katsoa. Kouluradalla Vinku on eloisa ja tältä tammalta kyllä löytyy ruutia takaosasta, joten lisäykset ovat ehdottomasti sen bravuuri. Esteradalla mennään korkealta ja kovaa, joten ratsastajan täytyy olla varautunut tamman erikoisiin hyppyihin, joita se välillä tekee. Puolipidätteet ja hallitut hypyt ovat avainasemassa esteillä. Kenttäradalle päästessään Vinku puhkuu intoa ja välillä onkin vaikea pitää tammaa käsissä. Maastossa täytyy olla aina hereillä, sillä koskaan ei tiedä mitä tämä neiti saa päähänsä. Maastoesteet oikein vetävät Vinkua puoleensa ja joskus se päättääkin ampaista esteelle ilman ratsastajan kehotusta. Kieltoja tältä tammalta ei koskaan ole nähty ja vauhtikin on niin päätä huimaavaa, että sijoitus on usein varma.

Kisoissa Vinkua on melko vaikea käsitellä, sillä se on niin täynnä energiaa ja innostusta. Kisahoitajan täytyy siis olla kärsivällinen ja rauhallinen, jotta tamman kanssa jaksaa olla edes muutaman minuutin. Radalla Vinku suorastaan loistaa, sillä kisojen tuoma jännitys vielä parantaa suoritusta. Energiaa ja ruutia kyllä löytyy!

Sukutaulu


I. Redwing Ring xx
xx-o, 169cm, rt
II. Birdwing xx
xx-o, 172cm, vprtkrj
III. Parrot xx
xx-o, 165cm, rt
IIE. Whirlwindie xx
xx-t, 165cm, vrt
IE. Way To Go xx
xx-t, 161cm, rt
IEI. Way To Live xx
xx-o, 164cm, km
IEE. Start n'Run xx
xx-t, 161cm, rt
E. Blackdawn Ring xx
xx-t, 162cm, rn
EI. Eastway of the Dawn
xx-o, 165cm, rt
EII. Eastway of the Village
xx-o, 165cm, rt
EIE. Questionable
xx-t, 160cm, trn
EE. Blackcurrant xx
xx-t, 160cm, trn
VIR MVA Ch, KTK-II, XLA-II, KERJ-III
EEI. Black Mambo xx
xx-o, 162cm m
EEE. Coverwood's Carrie xx
xx-t, 157cm, rn

Jälkeläiset

03.01.2015 xx-o. Crayon Ring xx (i. Escorant Admiral xx)
20.05.2015 fsh-o. River Duriel (i. Belisarius v.d. Duren)
01.11.2016 xx-t. Blingbling Ring xx (i. Longroute Ring xx)
Kilpailumenestys


Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 1983.46
Nopeus ja kestävyys: 1873.82
Kuuliaisuus ja luonne: 0.00
Tahti ja irtonaisuus:0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Kenttäratsastuksessa orilla on 3857.28 pistettä ja se on tasolla 8.
Blackwing Ring xx on saavuttanut maksimitasonsa.Webdesign © melissa     Kuvat © Jessica M. & DVPonyClub