VIRTUAALITALLI
Avenge

Emerald

kuvaa ei voida näyttää kuvaa ei voida näyttää kuvaa ei voida näyttää
NIMI Emerald KASVATTAJA M. Dyrown, UK (tuoja jaQ)
ROTU & SKP. connemara, ori OMISTAJA Meow VRL-10122
VÄRI, SKK. vkkkm, 144cm KOTITALLI Avenge
REK.NRO. VH14-035-0050 PAINOTUS koulupainotus
SYNTYNYT 16.12.2009 KOULUTUSTASO vaativa B
IKÄÄNTYMINEN Oma (3v 06.09.2010) ARVONIMET

Luonne

Vilkas ja humoristinen oripoika. Tykkää ihmisistä ja on tottunut myös lapsiin. Kouluratsastuksessa yrittää aina parhaansa, mutta tälläkin ponilla on rajallinen sietokyky, ei anna anteeksi montaa ratsastajan virhettä, mutta antaa kokeneemmille selässä olijoille sopivasti haastetta. Esteillä innokas, pysyy silti hyvin käsissä. Kieltää harvoin, mutta pudotuksia saattaa tulla jos oria ei pidä tarpeeksi kontrollissa. Maastossa varmajalkainen ja symppis tapaus, toimii siellä myös aloittelijalla.

Sukutaulu

i. Cornel
rnkm, 147cm, evm
ii. Ruby
rn, 146cm, evm
iii. Maestro
evm
iie. Mary
evm
ie. Pim
rnkm, 144cm, evm
iei. CanCan
evm
iee. Medina
evm
e. Diamante
mkm, 143cm, evm
ei. Max
m, 144cm, evm
eii. Bushman
evm
eie. Misty
evm
ee. Diana
mkm, 145cm, evm
eei. Bluefever
evm
eee. Claria
evm

Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän

Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän Sukuselvitys tähän

Jälkeläiset

Kilpailukalenteri

Päiväkirja

19.04.2014
Emerald muutti tänään Avengeen! Emerald on komea näky, ja sen vuoksi siihen ihastuinkin välittömästi. Kuulin orin entiseltä omistajalta orin olevan myynnissä, enkä voinut vastustaa, vaan tarjosin sille kotia Avengesta yhdessä muutaman muun ponin kanssa. Niinpä Emerald matkasi tänään meille ja tulevaisuus tuo mitä luultavammin tullessaan kilpailuja kouluradoilla sekä jalostuskäyttöä omien ja ulkopuolisten tammojen kanssa. Tarkempia suunnitelmia en ole vielä tehnyt, mutta niitähän ehtii sitten myöhemminkin, kun ori on ehtinyt vähän kotiutumaan. Nyt vaan odotellaan ja treenaillaan ennen kilparadoille lähtemistä!

Valmennukset

31.5.2011 kouluvalmennus, Mindy
Ede ravasi voimakasta ravia keskiympyrällä. Sen pää oli täydellisesti luotilinjalla ja polki takajaloillaan hienosti alleen. Jo alkuverryttelystä lähtien oria oli miellyttävä katsella. Se yritti täysillä, mutta jos keskittymisesi herpaantui vähänkin, koko paketti levisi kasaan. Sinun täytyi siis koko ajan keskittyä tiiviisti, mutta pysyä rentona ja antaa Eden työskennellä rauhassa. Laukassa Ede kokosi hyvin itseään ja menonne näytti muutenkin oikein hyvältä. Varsinaisten tehtävien alkaessa Ede vaikutti jo todella rennolta ja kuuliaiselta. Aloitimme ensin tekemällä käynnissä avotaivutuksia toisella pitkällä sivulla ja sulkutaivutuksia toisella. Avot sujuivat heti todella hyvin, suluissa Ede joko taipui liian vähän tai liian paljon. Kun korjasit sisäpohjettasi hieman taaemmas ja käytit myös ulkopohjetta, ohjastuntumaa unohtamatta, Ede alkoi mennä sulkutaivutuksiakin ihan hyvin. Ravissa nämä sujuivat paljon paremmin. Teillä oli koko tehtävän ajan hyvä tempo ravissa ja Ede taipui juuri oikein. Se keskittyi hyvin ja polki kunnolla alleen. Kun sulut ja avot sujuivat mallikkaasti molempiin suuntiin, aloitimme laukkatyöskentelyn. Menitte vastalaukkaa niin, että aloititte myötälaukassa pääty-ympyrällä, josta jatkoitte lävistäjälle. Lävistäjällä tehtiin temponlisäys ja jatkettiin toiseen suuntaan vastalaukkaa taas kootummassa muodossa. Apusi olivat heti todella selkeät ja rauhalliset, sillä Ede tajusi heti lisäykset, eikä edes yrittänyt vaihtaa laukkaa. Toisessa suunnassa huomasin istuntasi vähän olevan liikaa vasemmalle aina lisäyksessä, jonka seurauksena Ede vaihtoi laukan. Korjattuasi istuntasi vastalaukat sujuivat taas hyvin. Tämän jälkeen aloititte rennon loppuverkan. Menonne näytti oikein hyvältä, kunhan et liikaa yritä selässä. Ede näyttää liikkuvan parhaiten silloin, kun se on tasaisesti kahden ohjan ja kahden pohkeen välissä, enemmän istunnalla ratsastettuna.


Emerald on virtuaalihevonen!

Webdesign © Miia 2013, taustakuva © The Inspiration Gallery, ponikuva © Ipsu.